Webudvikling

Mangler I udviklingsressourcer til jeres projekt? Vi bygger avancerede løsninger ud fra specifikke ønsker. Lad os samarbejde.

Siden 2006 har vi samarbejdet med virksomheder om at realisere deres tekniske ideer.

Et udpluk af de ting vi har udviklet

  • Et CRM-system til en virksomheds kunde- og sagshåndtering.
  • En stor social platform med en række specielle funktioner.
  • Et e-learning system til folkeskoleelever.
  • Et design-selv-program til en skiltevirksomhed.

Med vores 15 års erfaring inden for webudvikling ved vi, hvor dyrt det kan være, hvis der opstår fejl. Derfor gør vi meget for at kvalitetssikre produktet igennem blandt andet automatiserede tests, overvågning af løsningen og strenge kodestandarder.

Når vi udvikler en løsning, så gør vi det på jeres vegne. Der er ingen bindinger eller abonnementer og I ejer de eksklusive rettigheder til koden.

Afhængig af projektets omfang og art kan vi bygge det ved hjælp af WordPress, en standardbase (“framework”), som videreudvikling på et eksisterende system eller helt fra bunden.

Vi er vant til længerevarende samarbejder, men udarbejder også gerne enkeltstående tilbud på baggrund af forudgående undersøgelse af opgavens omfang.

Kontakt os om dit projekt

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Om Just Iversen

Just Iversen er et webbureau drevet af Jens og Kristian Just Iversen.
Til dagligt varetager vi opgaver for virksomheder, der benytter webløsninger som en fundamental del af forretningen. Med udgangspunkt i Laravel-frameworket udvikler vi i og rådgiver omkring PHP, MySQL og JavaScript.

Vi udvikler funktioner på webbaserede systemer og varetager ofte opgaver indenfor udvikling af helt nye systemer, hvor vi står for arkitektur, rådgivning og udvikling i samarbejde med kunden og en designer.

Har I yderlige spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer, er I velkomne til at ringe på telefon +45 30 95 99 93 eller skrive til kontakt@justiversen.dk.


Vi glæder os til at høre fra jer!


Jens Just Iversen, partner