PHP programmering

Få et tilbud på udvikling i dag og lad os sammen skabe forretning online.

PHP er et populært programmeringssprog, hvor mulighederne er nærmest ubegrænsede. Det er hovedsageligt benyttet til at udvikle webbaserede løsninger, som for eksempel webshops, CRM systemer, ERP systemer og sociale medier.

Programmeringssproget er gratis at benytte, og man kommer hurtigt i gang for små penge, da økosystemet i høj grad bygger på gratis open source projekter og billig server-hosting.
Selvom det er nemt at komme i gang, er PHP ikke kun brugt til små projekter, men drifter lige så ofte store komplekse løsninger og large-scale web-applikationer, hvor den moderne og hurtige PHP-kerne kommer til sin ret.

PHP bruges på over 80 % af alle hjemmesider på internettet, og er også fundamentet for populære systemer som WordPress og Laravel frameworket.
Den høje popularitet gør det nemt at skifte udviklere og er en god sikkerhed for altid at kunne finde passende arbejdskraft, hvad enten det drejer sig om øget ressourcebehov, eller fordi det er blevet relevant at flytte udviklingen.

Det kan vi hjælpe med

Vi er kompetencetunge PHP-udviklere og tekniske rådgivere, og er velbevandret i det klassiske økosystem, der udover PHP består af MySQL, HTML og JavaScript.

Har I behov for en PHP programmør til at løfte udviklings- og rådgivningsarbejde til jeres Laravel, Symfony eller jeres egen udviklede platform, kan vi hjælpe med planlægning og udvikling og give jer et solidt fundament for at gøre platformen til en succes.

Det er vigtigt for os, at arbejdet med jeres projekt giver plads til kvalitetssikring og sikring af skalerbarhed for løsningen nu og i fremtiden.
Dette sikres gennem udarbejdelsen af load test og automatiserede funktionstests, som en naturlig del af udviklingsarbejdet, sideløbende med vores øvrige initiativer til kvalitetssikring. Det betyder, at løsningen drifter sikkert og hurtigt også efter platformen krydser kritiske grænser af dels besøgende, brugere og kode-kompleksistet.

Vores kernekompetencer

  • Laravel, Symfony, WordPress og andre frameworks
  • Teknisk rådgivning - arkitektur, sikkerhed og hastighed
  • Specialudviklede løsninger i PHP, HTML m.v.
  • Udvikling af avancerede systemer - fx ERPs og CRMs.

Når I kontakter os, undersøger vi opgavens omfang og kan på den baggrund give jer et tilbud. For længerevarende opgaver eller løbende udvikling udarbejder vi en samarbejdskontrakt, der sikrer jer, at I har de udviklingsressourcer I skal bruge for perioden.

Er udviklingsbehovet stort, kan vi sammensætte en udviklingsplan, hvor vi gør brug af vores faste samarbejdspartnere, der selvfølgelig alle arbejder indgående med PHP programmering.

Vi vil også gerne se jer til et introduktionsmøde, hvis det ønskes - det er selvfølgelig gratis og uforpligtende!

Det siger kunderne

Meget flot arbejde. Vi har kun fået positiv feedback på designet og funktionaliteten.

Kaspar Kofod, ROCKWOOL FONDEN

Det er smukt. Mange tak.
Vi er så tilfredse med at have jer som samarbejdspartnere

Mark, BIM Shark

Kontakt os

Vi gennemgår jeres forespørgsel og vender retur til en videre dialog om jeres projekt.

Om Just Iversen

Just Iversen er et webbureau drevet af Jens og Kristian Just Iversen.
Til dagligt varetager vi opgaver for virksomheder, der benytter webløsninger som en fundamental del af forretningen. Med udgangspunkt i Laravel-frameworket udvikler vi i og rådgiver omkring PHP, MySQL og JavaScript.

Vi udvikler funktioner på webbaserede systemer og varetager ofte opgaver indenfor udvikling af helt nye systemer, hvor vi står for arkitektur, rådgivning og udvikling i samarbejde med kunden og en designer.

Har I yderlige spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer, er I velkomne til at ringe på telefon +45 30 95 99 93 eller skrive til kontakt@justiversen.dk.


Vi glæder os til at høre fra jer!


Jens Just Iversen, partner