Laravel udvikling

Har du brug for en Laravel udvikler i din virksomhed, så lad os hjælpe.
Vi er certificerede Laravel-konsulenter og kan hjælpe jeres projekt sikkert i mål.

Disse udfordringer kan vi løse

  • Backend udvikling i Laravel/PHP
  • Håndtering af komplicerede databaser med milliarder af rækker
  • Opgradere driftende løsninger til auto skalerende systemer
  • Omskrivning af suboptimal kode
  • Forbedring af server-side performance

Fremtidssikret valg

Laravel har stået sin prøve og anvendes i dag til skalerende systemer såvel som mindre løsninger. Frameworket giver dig i sig selv en stor fordel og er en hjælp både i udvikling og vedligehold.


Laravel Laravel

Nogle kalder os eksperter

Laravel community'et er verdensomspændende, og vi elsker at arbejde med det. Så det er med god grund, at vi har brugt tusindevis af timer i netop Laravel. Vi prioriterer konferencer, netværksmøder og selvuddannelse - det holder os skarpe.

Udviklingstimer on-demand

Betal kun for den tid, vi faktisk benytter.
Du køber udviklingstimer on-demand - uden den binding og spildtid, du vil få ved at ansætte egne udviklere.


Lad os komme i gang i dag

Lad os sammen begynde at planlægge jeres projekt i dag, så vi kan begynde at udvikle på fuld kraft efterfølgende. Det er muligt at lave en samarbejdsaftale, der sikrer jer den rette kapacitet.


Kloge valg reducerer udgifterne

Ikke alle opgaver er oplagte til mennesker, alligevel bruges der i mange virksomheder hurtigt 5-10 timer ugentligt hos hver medarbejder, som kunne spares væk ved at automatisere processer.

Certificerede udviklere

Organisationen bag Laravel udbyder et certificat, der er garant for, at en udvikler kan skabe kvalitetssoftware i Laravel-frameworket.

Vi er certificerede Laravel udviklere, men I behøves ikke at nøjes med at se et stempel på et papir - vores faglige kærlighed til frameworket betyder nemlig, at dette skinner igennem jeres produkt allerede fra første kode-linje.

Et udpluk af tidligere projekter

Vi udvikler moderne webapplikationer til brug for små og mellemstore virksomheder.

Vi har fungeret som full-service leverandør, underleverandør til eksisterende IT-afdelinger og som rådgivende part til driftende systemer. Projekterne tæller blandt andet trackingsystemer, ERP-systemer, webshops, betalingsløsninger, dashboards, statistikmoduler, bookingsystemer og andre specialudviklede løsninger.

Her er et udpluk af de kunder, vi har samarbejdet med.


Specialister i backend og cloud

Backend arbejde fordrer, at en stor del af tænkearbejdet laves inden selve programmeringen begynder. Just Iversen har over 10 års erfaring i backend udvikling og sparring med kunder, men jeres input og domæneviden er vigtig for, at vi i fællesskab kan nå hen til den rigtige løsning.

Historisk set er mange af vores projekter blevet hosted hos Amazon, Google Cloud eller et simpelt webhotel, hvis det har været en løsning med lav trafik uden specielle krav til software. Om jeres løsning skal være cloud eller ej, er ikke en kæphest for os. For jeres projekt laver vi en afvejning af budget, udsving i trafik og skaleringsmuligheder, for at finde den optimale platform.

Læs mere om, hvordan vi kan anvende Laravel i dit projekt til at løfte backendopgaven.