Laravel programmering

Certificerede Laravel-konsulenter fører dit projekt sikkert i mål.

PHP programmering giver et utal af muligheder for at strukturere et projekt og bygge brugerdefineret funktionalitet.

Der er dog indenfor PHP udvikling, ligesom andre håndværk, en række såkaldt best practices - altså en måde at løse en opgave på, på den bedst mulige måde.

Et framework er en base, der hjælper med at strukturere sin kode efter disse best practices og leverer derudover mange standardfunktioner, som for eksempel brugerhåndtering, funktionalitet til at tale med databaser, mailafsendelse og så videre.

PHP frameworket Laravel er med sin høje kvalitet og innovative udvikling et framework, som giver et stort forspring både ved opstart af nye projekter og efterfølgende vedligehold.

Certificerede konsulenter

Vi har arbejdet indgående med Laravel siden Laravels version 3 fra 2012, og udover disse års praktiske erfaring, er vi Laravel certificerede, hvilket betyder, at vi har bestået en eksamen udbudt af organisationen bag frameworket, der tester vores kvalifikationer indenfor udvikling af løsninger i Laravel.

Vi har hjulpet virksomheder med både rådgivning og konkret udvikling, hvad enten det har været mindre prototype-systemer eller driftende large-scale løsninger.
Som en naturlig del af dette arbejde og den hastige udvikling holder vi os opdateret ved at deltage i konferencer og netværksmøder for Laravel-udviklere, ligesom vi selv deler viden om Laravel her.

📂 Sådan hjalp vi BIM Shark med deres Laravel-projekt.

📂 ROCKWOOL FONDEN fik udviklet en budgetberegner.

Kvalitetssikring

Frameworket tilbyder gode testfaciliteter, der lægger op til at udarbejde automatiserede tests som en integreret del af udviklingsarbejdet, og er som framework, ligesom det øvrige økosystem, bygget med øje for testability - altså hvorvidt det kode man skriver, kan testes både isoleret på funktionsbasis og som en helhed.

Dette bidrager sammen med vores øvrige kvalitetssikring til at udarbejde software med lav fejlrate.

Sikkerheden er som udgangspunkt rigtig god, og Laravel er et af de frameworks, der har haft færrest sikkerhedsbrister. Men selvom sikkerheden som udgangspunktet er god, er sikkerheden på en side ikke stærkere end det svageste led. Vi er selvfølgelig velbevandret i at udvikle sikre løsninger, og har blandt andet arbejdet på sider med følsomme brugeroplysninger, håndtering af betalinger og opbevaring af kryptovaluta.

Det kan vi hjælpe med

Når I kontakter os, undersøger vi opgavens omfang og kan på den baggrund give jer et tilbud eller indgå en længerevarende samarbejdsaftale, der sikrer jer de ressourcer i udviklingsafdelingen, I har behov for.

Vi tilbyder både at arbejde on-site hos jer eller off-site - som oftest en kombination af begge dele.

Er projektets ressourcebehov stort, har vi mulighed for at sammensætte en udviklingsplan, hvor vi benytter en eller flere af vores faste tilknyttede samarbejdspartnere, som alle har indgående kendskab til programmering og rådgivning i Laravel.

Få mere at vide

Fortæl os mere om jeres behov, så kan vi fortælle, hvordan vi kan hjælpe.

Om Just Iversen

Just Iversen er et webbureau drevet af Jens og Kristian Just Iversen.
Til dagligt varetager vi opgaver for virksomheder, der benytter webløsninger som en fundamental del af forretningen. Med udgangspunkt i Laravel-frameworket udvikler vi i og rådgiver omkring PHP, MySQL og JavaScript.

Vi udvikler funktioner på webbaserede systemer og varetager ofte opgaver indenfor udvikling af helt nye systemer, hvor vi står for arkitektur, rådgivning og udvikling i samarbejde med kunden og en designer.

Har I yderlige spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer, er I velkomne til at ringe på telefon +45 30 95 99 93 eller skrive til kontakt@justiversen.dk.


Vi glæder os til at høre fra jer!


Jens Just Iversen, partner