Kvalitetssikring

Vi bekymrer os også om dit projekt, når det er afleveret.

Kvalitetssikring af programmeringsydelser bliver oftest sparet væk. Det er klart, for det er ikke nemt at se gevinsten med det samme, og en times programmering sparet er en time tjent. Eller hvad?

Kvalitetssikring af ens web-projekt er ikke spildte penge. Tværtimod.
Mange fejl på hjemmesider og andet software skyldes, at der ikke er lagt det nødvendige fokus på kvalitetssikring.

Eksempler på fejl:

  • Manglende unittests af funktioner
  • Dårlig eller ingen monitorering af oppetider
  • Ingen tjek af velfungerende emailafsendelse, forbindelse til databasen og cache-driver
  • Dårlig håndtering af fejl, advarsler og undtagelser i driftende kode
  • Få eller ingen DOM-tests

En fejllog, der ligger bag et SSH-login, bliver naturligt ikke besøgt så tit, som hvis man får en notifikation, når fejlen opstår.
En login-funktion bliver naturligt ikke testet så tit, hvis det skal gøres manuelt, i forhold til hvis det køres automatisk.
En fejl i en funktion bliver naturligt opdaget meget senere, end hvis en unittest havde fanget den, da den opstod.

Så selvom det kan være en smule dyrere at udvikle med automatiserede tests og overvågning for øje, så bør du spørge dig selv, om du helst vil have, at du hører om en fejl, når din kunde ringer og ikke kan bruge din side, eller om du slet ikke hører om den, fordi din programmør rettede den inden den kom online.

For det er i sin enkelthed det, en bedre kvalitetssikring kan hjælpe dig med som virksomhed; at dine kunder ikke oplever fejl.

Hvor stor en indsats, der skal gøres på dit projekt for bedre kvalitetssikring, kan være svært at vurdere, men vi vil gerne hjælpe dig. Kontakt os, og lad os tage en konstruktiv snak om, hvordan det kan hjælpe din virksomhed på lang sigt.

Kontakt os om dit projekt

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Om Just Iversen

Just Iversen er et webbureau drevet af Jens og Kristian Just Iversen.
Til dagligt varetager vi opgaver for virksomheder, der benytter webløsninger som en fundamental del af forretningen. Med udgangspunkt i Laravel-frameworket udvikler vi i og rådgiver omkring PHP, MySQL og JavaScript.

Vi udvikler funktioner på webbaserede systemer og varetager ofte opgaver indenfor udvikling af helt nye systemer, hvor vi står for arkitektur, rådgivning og udvikling i samarbejde med kunden og en designer.

Har I yderlige spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer, er I velkomne til at ringe på telefon +45 30 95 99 93 eller skrive til kontakt@justiversen.dk.


Vi glæder os til at høre fra jer!


Jens Just Iversen, partner