Kontakt Just Iversen

Vi vil gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe. Herunder er et par måder at komme i kontakt med os på.

Hvem er Just Iversen?

Just Iversen er en konsulentvirksomhed, som beskæftiger sig med webudvikling af komplicerede løsninger.
Vi indgår som full-service bureau til jeres projekt, hvor vi løfter hele fasen fra planlægning, design, udvikling og drift.

Har I behov for ekstra udviklingsressourcer i perioder med spidsbelastninger, så finder vi sammen en løsning, hvor vi falder ind i jeres eksisterende team.

Vi arbejder professionelt med webudvikling og teknisk rådgivning. Vores kerneområder er udvikling med PHP, MySQL og JavaScript.
Opgaverne varierer fra udfærdigelse af arkitektur, udvikling af komplette webbaserede systemer til rådgivning og optimering af forretningskritiske systemer.

Vi elsker at løse svære problemer, så oplever I at jeres database er blevet for stor, jeres kode for uoverskuelig eller har I periodiske "hick-ups", som er svære at fejlfinde, så giv os et kald.

Kims billede

Kim Langholz

Programmør

kim@justiversen.dk

Kim er webudvikler og elsker at løse svære problemer. Med sin datamatiker baggrund ligger den gode arkitektur altid lige i baghovedet, og han færdes problemfrit i et univers af webudvikling, databasehåndtering og serveradministration.

Kims weapon of choice er PHP frameworket Laravel, hvor han hjælper kunder med at implementere specialudviklede løsninger.

Når tiden er til det, udvikler Kim open source pakker, som gør dagen nemmere for sine kollegaer, vores kunder og resten af open source miljøet.

Kim nyder livet i det sønderjyske, hvor han bor i Sønderborg med sin familie.Anders' billede

Anders Hoffmann

Programmør

anders@justiversen.dk

Med min baggrund i både forretningsudvikling og programmering, ved jeg hvor afgørende kvaliteten af tekniske løsninger kan være for virksomheders succes. Det har jeg med i mit arbejde fra første linje kode og prioriterer altid de bedste løsninger, frem for de hurtige.

Foretrækker at arbejde med PHP frameworket Laravel når der skal udvikles nye løsninger, men bistår gerne med udvikling og optimering indenfor andre teknologier, hvis der skulle være behov for det.

Jeg bor for tiden i Odense og bruger fritiden på at nørde med programmering i alle afskygninger, og spiller lidt musik når et kreativt afbræk er tiltrængt.Runes billede

Rune Bødewadt Due Møller

Advisory board member

+45 91 31 17 54
rune@justiversen.dk

Rune har med sin baggrund som cand.merc. i Logistik og Supply Chain Management siden 2011 ydet strategisk rådgivning til virksomhedens drift og vækst.

Med et indgående praktisk kendskab til fremstilling og analyse af økonomiske rapporter og med sin naturlige forretningsforståelse er Runes arbejde med til at give vores samarbejdspartnere en god oplevelse hver gang.

Runes kompetencer

► Forretningsudvikling gennem bl.a. arbejde for NGO'er i udviklingslande
► Regnskabsopstilling, økonomiske analyser og vækstprogrammer
► Uddannet cand.merc. i Logistik og Supply Chain Management

Rune bor i Århus og nyder i sin fritid at dyrke sport, rejse og være sammen med familien.Kristian' billede

Kristian Just

Programmør og partner

+45 61 40 11 69
kristian@justiversen.dk

GitHub projekter

Alt mit arbejde tager udgangspunkt i virksomheden, jeg arbejder med. Jeg har fra dette udgangspunkt hjulpet alt fra store danske websystemer til iværksættervirksomheder, hvor mit fokus har været på følgende områder

► Refactoring og vurdering af projekter
► Implementering og udvidelse af automatiserede tests
► Procesoptimerende arbejde

I juli 2018 bestod jeg den officielle Laravel eksamen og blev dermed Laravel certificeret, hvilket vil sige, at organisationen bag PHP frameworket Laravel anerkender mine kvalifikationer til at udvikle løsninger i Laravel.

På min personlige hjemmeside kristianjust.dk skriver jeg faglige artikler om PHP og MySQL problemstillinger. På Just Iversens blog skriver jeg artikler med en forretningsorienteret vinkel, som typisk har stor relevans for mine kunder.

I min fritid passer jeg familien, huset og læser ellers op på nye teknologier for altid at være foran.Jens' billede

Jens Just Iversen

Programmør og partner

+45 61 79 11 69
jens@justiversen.dk

GitHub projekter

Med mine mange års erfaring med webudvikling hjælper jeg virksomheder med at få realiseret deres Laravel-projekter.
Igennem tæt dialog med kunden har jeg løst opgaver indenfor

► Udarbejdelse af arkitektur for nye systemer
► Hastighedsoptimering
► Integration af eksterne services

Jeg har siden marts 2018 været Laravel certificeret, hvilket vil sige, at jeg har bestået en eksamen, der tester mine kvalifikationer inden for PHP Frameworket Laravel, som vi oftest arbejder med.

På min personlige hjemmeside jensjustiversen.dk podcaster jeg om webudvikling og forretningsbeslutninger. På Just Iversens blog skriver jeg faglige artikler inden for frontend og backend udvikling.

Jeg bor i Århus, hvor jeg deltager i de mange faglige events og meetups, som byen tilbyder.Ring til os
Ring til os på +45 30 95 99 93
Skriv til os
Skriv til kontakt@justiversen.dk

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe

Kontakt os, hvis du vil i gang med det samme, eller hvis du blot har spørgsmål og ønsker en uforpligtende snak.
Du kan sende os en besked nedenfor eller fange os på telefon eller e-mail.

Firmaoplysninger

I/S Just Iversen
Jonsvangen 10
DK-4200 Slagelse

CVR: 29 91 02 51

Telefon: +45 30 95 99 93