Mosters skur - dansk nichewebshop

Moster’s Skur driver en dansk nichewebshop med de tekniske udfordringer der følger med. Just Iversen har bistået med såvel store som små udviklingsopgaver, hvor optimering af arbejdsgange hos Moster’s Skur og brugeroplevelsen for kunderne har været omdrejningspunktet.

Moster’s Skur har siden 2014 forhandlet produkter til hjemmet, huset og haven i et univers der bevæger sig fra det rustikke, stilrene, til det gamle og retro. Moster’s Skur har som mindre virksomhed fået sin plads i markedet ved at holde en høj servicegrad og tilbyde et specielt sortiment.

Just Iversen blev kontaktet i starten af 2015 for at varetage nogle mindre optimeringsopgaver på webshoppen, men har siden været tilknyttet som fast udviklingspartner, og har både foretaget optimeringer samt udviklet nye moduler til brug i virksomheden.

Det blev der udviklet

Just Iversen har stået for både frontend- og backend-udviklingen i systemet, som er bygget på en Prestashop-løsning. Der har ved flere lejligheder været brug for at udvide funktionalitet stillet til rådighed i standard Prestashop-moduler.

Således har Just Iversen blandt andet udvidet et Point-of-Sales modul til at kunne modtage kreditkort- og MobilePay-betalinger gennem QuickPays betalingsløsning samt integration med en ekstern bon-printer i butikkens fysiske lokaler, der oplever øget kundetilgang.

Moster’s Skur har desuden haft et generelt behov for rådgivning og hjælp til at navigere i den tekniske verden, hvor fagtermer og tekniske beslutninger kan være svære at blive kloge på.

Samarbejdet har udelukkende foregået off-site, hvor kontakten er blevet holdt gennem jævnlige telefonmøder og et online opgavestyringsværktøj. Det har skabt et fleksibelt workflow uden unødvendig tidsforbrug på fysisk fremmøde, hvilket har passet godt til projektets omfang.

Visuelt

Mosters Skur

Teknologier og kompetencer benyttet

  • PHP
  • MySQL
  • Teknisk rådgivning