Skiltemodul til DekoTryks Prestashop

DekoTryk havde behov for at kunderne kunne designe deres egne foliebogstaver direkte på deres webshop. Just Iversen udviklede et modul til dette, og gjorde det samtidig nemt for Dekotryk at administrere deres produktion.

Dekotryk er en Kolding-baseret virksomhed, der leverer grafisk produktion lokalt såvel som landsdækkende gennem deres webshop.

Just Iversen havde som led i mindre vedligeholdelsesopgaver på webshoppen allerede et godt samarbejde med Dekotryk og det var derfor naturligt, at det nye modul skulle udvikles af Just Iversen.

Det var vigtigt at det var nemt og intuitivt for kunderne at designe deres egne foliebogstaver til eksempelvis bådnavne, streamers eller lign., og samtidig skulle den efterfølgende produktion være så tidsbesparende for Dekotryk som muligt.

Det blev der udviklet

Dekotryks webshop er bygget på open source systemet Prestashop og løsningen blev derfor udarbejdet som et modul til Prestashop. Kundens designpanel kan integreres overalt på webshoppen vha. en simpel placeholder-tekst og byder på nøjagtig forhåndsvisning af det endelige produkt. Bag facaden udarbejdes designfilen, som kan bruges direkte i produktionen af foliebogstaverne.

Dekotryk har desuden mulighed for at ændre priser, skrifttyper, størrelser osv. fra modulets indstillinger på administrationssystemet.

Udarbejdelsen af modulet skete ved flere møder hos Dekotryk i deres lokaler i Kolding og sikrede at rettegangene gik så nemt som muligt.

Visuelt

Skiltemodul

Teknologier og kompetencer benyttet

  • PHP
  • MySQL
  • JavaScript