CloudCRM - webbaseret CRM system

Cloud Router havde behov for et skræddersyet CRM system, der passede til deres forretning. I tæt samarbejde med Just Iversen blev CloudCRM udviklet og sidenhen videreudviklet over en årrække.

Cloud Router er en vidensbaseret distributør med spidskompetence inden for trådløs datakommunikation. Cloud Router har igennem et langvarigt samarbejde med forhandlere og IT leverandører leveret trådløse produkter og viden til hele det nordiske marked.

Just Iversen blev kontaktet med henblik på at få hjælp til udviklingen af et

CRM system, der kunne styrke de interne processer i virksomheden. Fokuspunkterne var, at systemet skulle være overskueligt for alle medarbejdere, samle alle de interne processer og være udviklet med moderne teknologier, som kunne give en glat brugeroplevelse.

Det blev der udviklet

Just Iversen har stået for både frontend- og backend-udviklingen i systemet, som er opbygget i en klassisk MVC-struktur. Asynkron indlæsning af indhold er benyttet i omfattende grad for at sikre høj hastighed for de medarbejdere, der hver dag bruger adskillige timer i systemet.

Som webbaseret system er CloudCRM tilgængeligt, uanset om det skal tilgås fra hjemmearbejdspladsen, hos en kunde eller på kontoret. Autentificering er tænkt ind fra start til slut for at beskytte systemets følsomme kundedata.

CloudCRM er integreret med Cloud Routers helpdesk system, webshop og klippekortordning. Derudover tæller de grundlæggende funktioner blandt andet lead-, kunde- og sagshåndtering.

Videreudvikling

For at matche de ydelser, som Cloud Router tilbyder deres kunder i dag, er der løbende blevet tilføjet moduler til systemet.

Ligeledes er eksisterende funktioner blevet forbedret, hvilket blandt andet har indebåret implementering af live opdatering på sager i systemet samt hastighedsoptimering på moduler, der med tiden har fået mere data.

Ved at være fast tilknyttet Cloud Routers forretning har Just Iversen desuden kunne tilrette brugeroplevelsen på baggrund af løbende feedback fra Cloud Routers egne brugere af CRM systemet.

Visuelt

Teknologier og kompetencer benyttet

  • PHP
  • MySQL
  • Node JS