Cases

Vi har samlet en række cases af udvalgte webprojekter, vi har været med til at udvikle.

Budgetberegner til ROCKWOOL FONDEN

ROCKWOOL FONDEN skulle bruge en online budgetberegner i forbindelse med et forskningsprojekt. Just Iversen udviklede en skalerbar og højtydende løsning.

Social platform til sportsverdenen

Just Iversen har som fast udviklingspartner til Sportlas siden starten af 2015 programmeret deres sociale platform til sport og idræt. Resultatet er et omfattende socialt netværk med skræddersyede værktøjer til sportsklubber.

Cloudbaseret CRM system

Cloud Router havde behov for et skræddersyet CRM system, der passede til deres forretning. I tæt samarbejde med Just Iversen blev CloudCRM udviklet og sidenhen videreudviklet over en årrække.

BIM Shark web-værktøj til byggebranchen

BIM Shark søgte udviklingskompetencer til deres webbaserede værktøj til byggebranchen. Just Iversen blev tilknyttet som fast udviklingspartner og udviklede sammen med BIM Shark et nyt og innovativt værktøj.

Moster's Skur - dansk nichewebshop

Moster's Skur driver en dansk nichewebshop med de tekniske udfordringer der følger med. Just Iversen har bistået med såvel store som små udviklingsopgaver, hvor optimering af arbejdsgange hos Moster's Skur og brugeroplevelsen for kunderne har været omdrejningspunktet.

Skiltemodul til DekoTryks Prestashop

DekoTryk havde behov for at kunderne kunne designe deres egne foliebogstaver direkte på deres webshop. Just Iversen udviklede et modul til dette og gjorde det samtidig nemt for Dekotryk at administrere deres produktion.